İçeriğe geç

YZ Destek Asistanı nedir?

Bir ekranın nerede olduğunu ya da bir işlemin nasıl yapıldığını bulmak için destek hattını aramak ya da kılavuz karıştırmak zaman alır. YZ Destek Asistanı, RE-OS'u kullanırken aklınıza takılan soruları uygulamanın içinde yanıtlayan yapay zeka asistanıdır. Cevaplarını RE-OS bilgi bankasından verir; yanıt bulamazsa sizi destek ekibine yönlendirir.

  • Sorunuzu yazarsınız ya da hazır ve önerilen sorulardan birine dokunursunuz.
  • Uygun olduğunda cevabın altındaki düğme ilgili ekranı doğrudan açar.
  • Desteğe Başvur ile mesajınızı destek ekibine iletirsiniz.
  • Asistan ReBit jetonu harcamaz; günlük bir mesaj hakkı vardır.
  • Başparmak simgeleriyle cevabın işinize yarayıp yaramadığını bildirirsiniz.

Destek asistanı nereden açılır?

  • Ana Sayfa › üst çubuk › robot düğmesi: sağ üstteki, üzerinde küçük yeşil nokta olan yuvarlak düğme.
  • Müşterilerim, Portföylerim ve Taleplerim ekranlarının sağ üstündeki YZ Destek Asistanı düğmesi.
  • Uygulamanın sade görünümünde Bana Özel › Diğer › YZ Destek Asistanı.

Asistanı açtığınızda bir kez bilgi penceresi görünür; asistanı, kalan hakkınızı ve uyarıları anlatır. Anladım kapatır, Bir daha gösterme kendiliğinden açılmasını durdurur; başlıktaki (i) pencereyi yeniden açar.

Üç adımda destek asistanına soru sorun

  1. Ana Sayfa'nın sağ üstündeki robot düğmesine dokunun; sohbetin en üstünde Çevrimiçi göstergesi ve Bugün kalan sayacı görünür.
  2. Sorunuzu kutuya en fazla 500 karakterle yazıp gönder düğmesine dokunun ya da kutunun üstündeki hazır ve önerilen sorulardan birini seçin.
  3. Cevabı okuyun; cevabın altındaki düğmeyle ilgili ekranı açın, yetmezse Desteğe Başvur'a dokunun ve başparmak simgeleriyle cevabı değerlendirin.
YZ Destek Asistanı ekranı: portföy kapatma sorusuna verilen cevap, Portföylerim sayfasını aç ve Desteğe Başvur düğmeleri
Cevabın altındaki düğme sizi ilgili ekrana götürür.

İyi bir soru nasıl sorulur?

Asistan her istekte yalnız son 8 mesajı bağlam olarak görür. Bu yüzden konu değiştiğinde sorunuzu baştan, kısa ve açık yazın. Henüz soru sormadıysanız karşılama kartının altında Şunları sorabilirsiniz başlığıyla dört hazır soru görünür.

  • Tek soruda tek konu sorun: Hızlı Portföy ile kaydettiğim ilan neden yayında görünmüyor?
  • Ekran adını yazın: Portföy İşlemleri ekranında satış kapatma nerede?
  • Ne yapmak istediğinizi söyleyin: WhatsApp numaramı RE-OS'a nasıl bağlarım?
  • Önerilen takip sorularına dokunarak aynı konuda hızla devam edin.
  • Cevap gelirken balonda üç nokta görünür ve gönder düğmesi pasif olur; hata olursa balonda Yeniden dene düğmesi çıkar.

Cevabın altındaki düğmeler

  • İlgili ekran düğmesi: asistan uygun gördüğünde ekran önerir ve düğmeye dokunduğunuzda o ekran açılır. AI Fiyat Değerleme, Konut Videosu, Müşterilerim, Taleplerim, Bildirimler, Profilim ve Ayarlar dahil 16 ekrana gidilebilir.
  • Desteğe Başvur: mesajınızı destek ekibine ileten formu açar.
  • Üç nokta: mesaj seçeneklerini açar.
  • Başparmak simgeleri: cevabın işinize yarayıp yaramadığını bildirir; aşağı simgesinde neyin eksik olduğunu yazabilirsiniz.
  • Asistandan bir ekrana geçtikten sonra başlıktaki robot düğmesi asistanı yeniden açar.
Cevabın nesi eksikti penceresi: yıldızla puanlama ve geri bildirim yazma alanı
Yetersiz bir cevabı başparmak aşağı ile işaretleyip eksiği yazabilirsiniz.

Mesaj ve sohbet menüleri

  • Cevabın altındaki üç noktaya dokunun ya da mesaja uzun basın: Mesajı kopyala, Bu soruyu yeniden sor, Bu cevap işime yaradı, Bu cevap işime yaramadı.
  • Başlıktaki dikey üç nokta sohbet menüsünü açar: Sohbette ara, Son soruyu yeniden sor, Sohbeti kopyala, Desteğe Başvur, Sohbeti temizle.
  • Sohbeti temizle mesajları cihazınızdan siler ve geri alınamaz; temizlemeden önce onay istenir.

Günlük mesaj hakkı

Asistan jeton harcamaz ama günlük bir mesaj hakkı vardır. Kalan hakkınız karşılama kartında ve mesaj kutusunun üstündeki şeritte görünür, her gece yarısı yenilenir. Hak bittiğinde asistan bunu söyler; Desteğe Başvur yine kullanılabilir.

  • Haktan düşenler: gönderdiğiniz her mesaj, hazır ya da önerilen bir soruya dokunmak, bir soruyu yeniden sormak ve Yeniden dene.
  • Haktan düşmeyenler: kopyalama, sohbette arama, değerlendirme ve sohbeti temizleme.

İnsan desteğine ulaşın

Asistanın cevabı sorununuzu çözmediyse Desteğe Başvur formunu cevabın altından, sohbet menüsünden ya da karşılama kartından açabilirsiniz. Ad, telefon ve e-posta profilinizden gelir ve formda değiştirilemez; destek ekibi size bu bilgilerle döner. Formdaki mesajı kısa tutun; sorunun hangi ekranda ve ne zaman olduğunu yazmak çözümü kısaltır.

Desteğe Başvur penceresi: sohbet mesaj kutusuna eklenmiş, Gönder ve İptal düğmeleri
Sohbeti ekle ile asistanla yazışmanız destek mesajına eklenir.

Gizlilik ve sınırlar

  • Sohbet yalnız bu telefonda tutulur; her mesaj yazıldıktan 24 saat sonra silinir. Uygulamayı kapatıp açsanız da sohbet bu süre içinde geri gelir.
  • Asistan için internet bağlantısı gerekir; cevap gelmezse Yeniden dene'ye dokunun.
  • Asistan RE-OS'un kullanımıyla ilgili sorulara cevap verir; tapu, vergi ya da sözleşme gibi konularda uzmana danışın.

Kısaca

YZ Destek Asistanı, RE-OS'un nasıl kullanıldığını uygulamanın içinde, jeton harcamadan yanıtlar ve sizi doğru ekrana götürür; cevap yetmezse destek ekibine bir dokunuşla ulaşırsınız. Özelliğin ayrıntıları Destek Asistanı sayfasında. Yapay zekadan ne bekleyip ne beklememeniz gerektiğini emlakta yapay zeka rehberinde bulabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Hayır. Asistan ReBit jetonu harcamaz. Günlük bir mesaj hakkı vardır; kalan hakkınız ekranda görünür ve her gece yarısı yenilenir.

Gönderdiğiniz her mesaj, hazır ya da önerilen bir soruya dokunmak, yeniden sormak ve Yeniden dene. Kopyalama, arama, değerlendirme ve temizleme düşmez.

Yalnız kullandığınız telefonda. Her mesaj yazıldıktan 24 saat sonra silinir; Sohbeti temizle ise mesajları hemen ve geri alınamaz biçimde siler.

Başparmak aşağı simgesine dokunup neyin eksik olduğunu yazın ya da Desteğe Başvur ile destek ekibine mesaj gönderin.

Asistan RE-OS'un kullanımıyla ilgili sorular içindir. Hiçbir cevabı hukuki, vergi ya da yatırım tavsiyesi değildir; bu konularda uzmana danışın.

Aynı kümeden rehberler

Kısaca

YZ Destek Asistanı'nı RE-OS mobil uygulamasında Ana Sayfa'nın sağ üstündeki robot düğmesiyle açarsınız. Sorunuzu en fazla 500 karakterle yazar ya da hazır bir soruya dokunursunuz; asistan RE-OS bilgi bankasından cevap verir, uygun olduğunda ilgili ekranı açan bir düğme gösterir. Cevap yetmezse Desteğe Başvur ile destek ekibine yazarsınız.

RE-OS'u Yakından Tanıyın

Eğitimlere katılın, ekran görüntülerini inceleyin; hazır olduğunuzda üye olun, destek ekibimiz sizinle iletişime geçsin.