Son güncelleme:
Müşteri telefonda ne aradığını söylerken filtre alanlarını tek tek doldurmak zaman alır. Akıllı Filtre, liste ekranlarının üstündeki arama çubuğudur: aradığınızı bir cümleyle yazarsınız, uygulama cümleyi o ekranın filtrelerine çevirir ve listeyi yeniler. RE-OS sitesinde bu özellik Akıllı Arama adıyla anlatılır; uygulamada çubuğun solunda parıltı simgesi, sağında aşağı ok görünür.

Tutar ve alan ifadelerinde birkaç kural, doğru sonucu almanızı sağlar. Kutu boşken Uygula soluk ve pasiftir; bir cümle yazdığınızda etkinleşir.
Uygula'dan sonra liste yenilenir ve listenin üstünde Uygulanan satırı çıkar. Satırdaki çipler, cümlenizden neyin anlaşıldığını gösterir; örneğin Kiralık, 1+1, Daire ve İstanbul · Üsküdar.

Cümle hiçbir kritere çevrilemezse liste değişmez ve kutunun altında kırmızı bir uyarı çıkar. Uyarı, hangi ifadelerin anlaşıldığını hatırlatır: il ve ilçe, oda sayısı, satılık ya da kiralık, fiyat, kat, ısıtma ve eşyalı gibi. Cümlenizi bu ifadelerle yeniden yazın.
Panelde mikrofon simgesi görünüyorsa aramayı sesle de yapabilirsiniz. Kısa dokunuş kutuyu boşaltıp baştan dinler; basılı tutmak söylediklerinizi mevcut yazının sonuna ekler. Mikrofonu açtığınızda bir kez mikrofon ve konuşma tanıma izni istenir. Simge görünmüyorsa uygulamanızın o sürümünde ses tanıma yoktur; aramayı yazarak yaparsınız.
Akıllı Filtre, filtre alanlarıyla uğraşmadan portföy ve talep listelerinde kendi cümlenizle arama yapmanızı sağlar; neyin anlaşıldığını çiplerde görürsünüz. Özelliğin ayrıntıları Akıllı Arama sayfasında. Bulduğunuz talebi portföyle buluşturmak için müşteri talebi ile portföy eşleştirme akışına göz atın.
Portföyüm, Benim Taleplerim, Portföy Havuzu ve Talep Havuzu içindeki kategori listelerinde çalışır. Müşteriler ekranında yoktur.
Liste değişmez ve kutunun altında kırmızı bir uyarı çıkar. Cümlenizi il ve ilçe, oda sayısı, satılık ya da kiralık, fiyat, kat, ısıtma ve eşyalı gibi ifadelerle yeniden yazın.
Uygulanan satırındaki Temizle'ye dokunun; yazı, çipler ve uyarılar sıfırlanır. Kutudaki x yalnız yazıyı siler, uygulanmış filtreye dokunmaz.
Hayır. Net metrekare, bina yaşı, ısıtma, yakıt ve tapu durumu gibi bazı kriterler talep listesinde uygulanmaz; bu durumda ekranda bir not çıkar.
Yönü yazılmamış tutar üst sınırdır, örneğin 5 milyona kadar. Alt sınır için 2 milyon üstü, aralık için 2-3 milyon arası yazın; döviz için birimi ekleyin.
Sonraki adım: Akıllı Arama özelliği
Konu kümesi: Mobil uygulamayı adım adım kullanma
Portföy Kalite Skoru, RE-OS mobil uygulamasında kendi ilanınızın detayında fiyatın altında duran ve ilanın ne kadar eksiksiz girildiğini 0-100 arası gösteren karttır.
Emlak ilanını sosyal medyada paylaşmak için RE-OS mobil uygulamasında kendi ilanınızın detayından Araçlar › Sosyal Medyada Paylaş'ı açın.
RE-OS mobil uygulamasında kendi ilanınızın detayında Araçlar › Müşteriye Özel Link'i açın, müşteriyi ayırt edecek kısa bir etiket yazıp Link Oluştur ve Paylaş'a dokunun.
RE-OS mobil uygulamasında Portföyüm, Benim Taleplerim ve havuz listelerinin üstündeki Akıllı Filtre çubuğuna aramanızı kendi cümlenizle yazıp Uygula'ya dokunursunuz. Uygulama konum, tür, oda sayısı, işlem tipi, fiyat ve metrekare gibi ifadeleri filtrelere çevirir; neyin uygulandığını çiplerde görür, Temizle ile kaldırırsınız.
Eğitimlere katılın, ekran görüntülerini inceleyin; hazır olduğunuzda üye olun, destek ekibimiz sizinle iletişime geçsin.
Bilgilerinizi bırakın, sohbete devam edin. Reos ekibi en kısa sürede sizinle iletişime geçecek.